En god oplevelse på Vejle Dyreklinik

Hos Vejle Dyreklinik og Dyrehospital vægter vi den gode oplevelse højt. Vi har erfaring med mange forskellige behandlinger, og vi tager os tid til at sikre, at oplevelsen lever op til dine forventninger.

Du har måske allerede prøvet at tage til dyrlægen før – og du har tydeligt kunnet se, at dit kæledyr ikke var tilfreds med situationen. Et besøg hos dyrlægen kan være en utryg situation for dit kæledyr, men vi gør vores bedste for at skabe nogle trygge rammer, så dit kæledyr slapper af.

Vejle Dyreklinik – erfaring og kvalitetssikring

Når du vælger Vejle Dyreklinik, så vælger du et sted, hvor fagligheden er i top, og udstyret følger de højeste standarder. Under samme tag har vi både en dyreklinik og et dyrehospital. Det betyder, at du kun behøver at komme ét sted – om det så er til en negleklipning, vaccine eller noget helt tredje.

Derudover er vi certificeret gennem Iso-dyrlægen, som er Den Danske Dyrlægeforenings kvalitetssikringsordning. Med det certifikat ved du, at Vejle Dyreklinik lever op til kravene om kvalitet og patientsikkerhed. For at holde os opdaterede på den nyeste viden, deltager vores personale også i efteruddannelsesforløb.

Vi lytter til store som små spørgsmål

Med kæledyr kan der hurtigt komme mange spørgsmål – og så står vi her hos Vejle Dyreklinik klar til at hjælpe dig. Det kan være alt lige fra rådgivning om foder til et besøg for at afklare, om der kan være brug for en operation. Vi går op i dyrs velbefindende, og vi vil gerne sikre den helt rigtige behandling til dit kæledyr.

Du er derfor også altid velkommen til at komme forbi med dit kæledyr. Nogle gange kan det nemlig hjælpe, hvis det hele ikke er nyt. Giv en lille godbid, og dit kæledyr vil nemmere forbinde det med en god oplevelse.

Kontakt og bestil en tid hos Vejle Dyreklinik

Med en geografisk placering i Vejle er vi aldrig langt væk. Her på Vejle Dyreklinik kan vi hurtigt hjælpe i lokalområdet og i Vejle omegn. Vi modtager også klienter fra Horsens, Fredericia, Kolding og flere steder på Fyn. Du behøver derfor ikke at køre langt for at sikre den bedste oplevelse til dit kæledyr.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 – 17.00, hvor du er meget velkommen til at booke en tid eller give os et kald over telefon på 75 82 16 00. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dit kæledyr til et bedre og sundere helbred.

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn.