Sygeforsikring til katte

Flere katteejere vælger nu at sygeforsikre deres katte  !

Når man har taget et dyr i sin varetægt får man også rigtig mange glade stunder. Man har imidlertid også påtaget sig en forpligtigelse til altid at sikre sig at ens hund/ kat til enhver tid behandles  på den bedst mulige måde.

Skader og sygdomme kan imidlertid ramme ens hund/kat . Vejle Dyrehospital  anbefaler derfor vore klienter at investerer  i  en  sygeforsikring  til deres dyr.

Det er i det lange løb en rigtig god investering. En sygeforsikring gør det nemmere at overskue en pludselig og uforudset dyrlægeregning. I Sverige er over 80% af alle hunde og katte sygeforsikret.
Hundeejere skal ifølge dansk lovgivning tegne en såkaldt almenpligtig ansvarsforsikring samt en udvidet ansvarsforsikring ved visse hundetræningsformer. Derudover er det muligt at tegne en sygeforsikring.Det er endnu ikke lovpligtigt at almen forsikre sin kat.

De senere år har heldigvis flere og flere af vore hunde- og katteejere valgt at lade deres familiedyr sygeforsikre.

Flere forsikringsselskaber tegner de lovpligtige forsikringer samt sygeforsikringer til både hunde og katte.  Spørg derfor dit forsikringsselskab.

Med en god sygeforsikring kan du altid vælge den bedste behandling.  Du behøver således ikke overveje, hvorvidt du har råd til at dyrlægen tager de nødvendige blodprøver,røntgenoptagelser eller foretager de relevante undersøgelser/behandlinger.
Nødvendige kirurgiske indgreb samt efterbehandlinger på dyrehospitalet kan komme til at koste flere tusinde kroner.

Kontakt gerne en af vore veterinærsygeplejersker, hvis du har spørgsmål vedrørende sygeforsikring til hunde og katte.

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn. Herunder Vejle Ø, Bredballe, Mølholm, Vinding, Urhøj, Søndermarken, Nørremarken, Fredericia, Horsens, Hedensted, Børkop, Kolding, Brejning, Jelling, Bredsten, Tørring, Daugård, Løsning.

Vejle Dyrehospital :  –  Alle hverdage imellem  8.00  til  17.00 på 7582 1600

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn.