Kollektiv øjenlysning på Vejle Dyrehospital

Den 24.10.2024 bliver der afholdt kollektiv øjenlysning på Vejle Dyrehospital. På dage med kollektiv øjenlysning er der en reduceret pris på øjenlysningerne. Dagen er tiltænkt at der kan samles flere øjenlysninger på én dag således at øjenpanelaspiranter (dyrlæger der er under uddannelse til at blive øjenpaneldyrlæge) kan få samlet deres cases.

For at komme op til eksamen til øjenpaneldyrlæge, skal en aspirant have set mindst 1000 øjenlysninger sammen med en øjenpaneldyrlæge, så de kollektive øjenlysninger er derfor vigtige for at aspiranterne kan komme til at se nok øjenlysninger. Derfor må man som hundeejer påregne at hunden undersøges af både øjenpaneldyrlæge Søren Rasch og en aspirant.

Rent praktisk, skal man som hundeejer gå ind og bestille en rekvisition til øjenlysning på hundeweb.

Denne rekvisition medbringes til øjenlysningen.

Derudover skal man ringe og bestille en tid til øjenlysningen. Man vil få et tidspunkt for hvornår man skal møde op og bedes også sende rekvisitionen til sr@vejledyrehospital.dk således vi kan have hunden oprettet i vores system til når man møder op til øjenlysningen. Når man møder op, forundersøges hunden. Derefter dryppes øjnene ad 2 omgange med ca. 10 minutters mellemrum med dråber der udvider pupillerne. Herefter starter selve øjenlysningen. Man får svar på øjenlysningsresultatet med det samme og det kommer på hundeweb.

Vi glæder os til at se jer til en dejlig dag med øjenlysninger!

Mvh. Øjenpaneldyrlæge Søren Rasch og personalet på Vejle Dyrehospital