Laserterapi på Vejle Dyrehospital

Laserbehandling er en enestående mulighed for at behandle og lindre en lang række lidelser og skader. Derved minimeres behovet for operation og medicinering.

Vejle Dyrehospital  har investeret i en klasse 4 laser som er den nyeste laser på markedet – . En klasse 4 laser kan trænge helt op til 12 cm i dybden. Dette betyder en stærk forbedring af de kliniske resultater, og at behandlingstiden reduceres.. En typisk behandling tager ca. 2-7 minutter afhængig af, hvad der skal behandles.

Ved laserterapi bruger man bestemte bølgelængder af rødt- og nærinfrarødt lys, der trænger ned i vævet uden at skade det. Lysstrålen inducerer en kemisk forandring i cellerne, hvorved der sker en øget blodcirkulation og at ilt, næringsstoffer og væske bliver trukket til det beskadigede område.Vort personale har for at kunne udføre laserbehandlingerne korrekt deltaget i flere kurser vedrørende dette.

Spørg gerne en af vore veterinærsygeplejersker om priser og tidsbestilling.

Effekten af laserterapi ses ved:

  • Smertelindring
  • Øget helingsproces
  • Betændelsesreaktioner reduceres

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn. Herunder Vejle Ø, Bredballe, Mølholm, Vinding, Urhøj, Søndermarken, Nørremarken, Fredericia, Horsens, Hedensted, Børkop, Kolding, Brejning, Jelling, Bredsten, Tørring, Daugård, Løsning.