– Vejle Dyrehospital

Vejle Dyrehospital har under samme tag både en almindelig mindre dyreklinik og et større avanceret Dyrehospital. Kæledyrsejere har således mulighed for dyrlægebehandlinger på begge niveauer.

Dyrlæge Per Nyvang Mariussen valgte i 2016 at optage dyrlægerne Jesper Ørsnes Christoffersen og Simon Grove som medejere af Vejle Dyrehospital. – Dyrehospitalet er således fortsat 100 % dansk ejet.

Dyrehospitalet råder over 600 kvadratmeter dyreklinik og dyrehospital – har fælles personale bestående af  5 dyrlæger med efteruddannelse i kirurgiske og medicinske behandlinger af hunde & katte og andre mindre smådyr. Dyrlæge Søren Rasch er desuden Øjenpaneldyrlæge. Dyrlæge Line Fruegaard Andreasen varetager behandlingen af tandpatienterne. Derudover har vi 4 autoriserede Veterinærsygeplejersker;  samt en bogholder. Huset har desuden et fælles receptionsområde med tilhørende Pet-shop.

Dyreejere i vort geografiske område har således mulighed for at få undersøgt og behandlet deres dyr i deres eget lokalområde og behøver ikke at køre langt til et fremmed dyrehospital i andre dele af Danmark.

Vejle Dyrehospital og Vejle dyreklinik modtager klienter fra store dele af Fyn ; hele Trekantsområdet samt midt- og Sønderjylland.

Vejle Dyrehospitals mission er at give vore patienter den faglig bedst mulige behandling og en optimal veterinærsygepleje samt altid at udvise respekt og omhyggelighed over for de klienter som har vist os den tillid at lade os behandle deres familiedyr.

Alle hverdage :  8.00 – 17.00 :  75821600