Dyrlæge Vejle – fokus på det enkelte dyr

Leder du efter en dyrlæge ved Vejle? Så kan Vejle Dyrehospital være det helt rigtige sted for dig og dit kæledyr.

Vi er et professionelt dyrehospital med dygtige dyrlæger, der brænder for at give dyrene den bedste behandling. Her har vi øje for det enkelte dyr, og vi går op i at et besøg hos dyrlæge Vejle bliver en god oplevelse.

Professionel behandling ved dyrlæge Vejle

Vores dyrehospital er moderne med udstyr og faciliteter i højeste standard. Vi har erfarne dyrlæger på holdet, som på løbende basis deltager i efteruddannelsesforløb. På den måde kan vi holde os opdateret på ny viden, behandlingsformer og medicinske muligheder.

Her ved din dyrlæge Vejle kan vi både tilbyde rådgivning og behandling i vores dyreklinik, men også i dyrehospitalet, hvis der er tale om et mere avanceret eller kompliceret indgreb. De to afdelinger hører nemlig til under samme tag. Så er det nemt og trygt for dig bare at komme ét sted.

Få hurtig hjælp med dyrlæge Vejle

Hvis dit kæledyr har brug for et tjek, en vaccine eller dyrlægehjælp, så er hjælpen altid nær med dyrlæge Vejle. Med vores geografiske placering kan vi hjælpe i lokalområdet nær Vejle, men også fra Horsens, Kolding, Fredericia og store dele af Fyn.

For vi ved, at en god og tryg oplevelse for både ejer og kæledyr er værd at køre efter. Det gør hele processen og behandlingen nemmere, hvis dit kæledyr er tryg ved situationen og kender stedet.

Bestil en tid hos Vejle Dyrehospital

Så har du brug for en dyrlæge Vejle? Vi står klar med rådgivning og til at besvare dine spørgsmål – store som små. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 – 17.00, hvor du altid er velkommen til at ringe ind på telefon 75 82 16 00. Husk at vi aldrig er længere end et telefonopkald væk, hvis du har brug for en tid eller bare gode råd til foder eller pleje.

Vi bestræber os på at finde en tid hurtigst muligt, så dit kæledyr kan få den nødvendige behandling. Du er også altid velkommen til at komme forbi, hvis dit dyr skal se og snuse lidt omkring, så den er tryg ved omgivelserne. Du kan for eksempel belønne dit kæledyr med en lille godbid, så den forbinder din dyrlæge Vejle med en god oplevelse.

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn.