Din dyrlæge i Vejle – vi står klar til at hjælpe

Står du og har brug for en dyrlæge i Vejle? Hos Vejle Dyrehospital har vi erfaring og ekspertise, så du trygt kan overlade dit kæledyr til os.

Det kan for mange være en tillidssag at vælge dyrlæge. Vi udvælger de bedste dyrlæger inden for deres felt, så vi har erfaring og ekspertise til at løse hver en opgave. For det er vigtigt for os, når du vælger en dyrlæge i Vejle, at både du og dit kæledyr er sikret en god oplevelse.

Professionelle rammer hos din dyrlæge i Vejle

Om det er rådgivning i forhold til foder eller en kompliceret operation – så kan vi klare det her på Vejle Dyrehospital. Vi har nemlig både en dyreklinik og et dyrehospital under samme tag. På den måde skal du kun komme ét sted, når du har brug for hjælp til dit kæledyr.

Her kan du være sikker på, at din dyrlæge i Vejle er ekspert på området og har en stor faglig viden. Vores personale deltager løbende i efteruddannelsesforløb, så vi kan sikre et højt niveau og være opdaterede på nye behandlingsteknikker og medicinske præparater. Derudover er alt vores udstyr nyt og moderne, så alle vores faciliteter følger den højeste standard.

Læs mere om behandling af hunde, katte og andre smådyr.

Den bedste oplevelse for dit kæledyr

Med kompetente dyrlæger og dygtige veterinærsygeplejersker er dit kæledyr i trygge hænder hos os. Om det så er en negleklipning eller en kirurgisk behandling, så stræber vi altid mod, at det skal være en god oplevelse. Derfor vil vi gerne være i dialog med dig, så vi sammen sikrer, at dit kæledyr får den bedst mulige behandling.

Det kan være, at du har særlige ønsker, eller at der er ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på under et behandlingsforløb. Som din dyrlæge i Vejle vil vi gerne udvise respekt for, at du som ejer naturligvis kender dit kæledyr.

Kontakt og find din dyrlæge i Vejle

Du finder begge afdelinger i Vejle, hvor vi har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 – 17.00. Vi kan hurtigt hjælpe i lokalområdet og i Vejle omegn, men vi modtager også klienter fra både Horsens, Fredericia, Kolding og store dele af Fyn. Når det kommer til at finde den bedste dyrlæge, så kan det godt betale sig at køre for det.

Mangler du en god dyrlæge i Vejle, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at tage imod dit opkald i vores åbningstider. Ring på 75 82 16 00 – vi ser frem til at høre fra dig!

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn.