Vejle Dyrehospital i samarbejde med dyrlægekæden VetFamily

Vejle Dyrehospital er medlem af Danmarks største dyrlægekæde VetFamily, men har valgt ikke at lade sig opkøbe af de store kapitalfonde. Vejle Dyrehospital er således stadigvæk 100 % dansk ejet.

Vejle Dyrehospital har i de senere år været i en rivende udvikling. For vedvarende at være fagligt opdaterede og dermed kunne tilbyde de optimale medicinske og kirurgiske behandlinger, så deltager alle medarbejdere ofte i efteruddannelseskurser i både ind- og udlandet.

Vejle Dyrehospital udfører udover helt almindelige undersøgelser og behandlinger af hunde, katte samt øvrige mindre kæledyr også større kirurgiske operationer og større medicinske udredninger. – Knoglekirurgi , øjenundersøgelser, tandbehandlinger samt veterinær kiropraktik er nogel af vores focusområder. Derudover foretages massage- og laserterapi.

Vejle Dyrehospital har eget laboratorie, hvor vi  kan foretage en lang række diagnostiske undersøgelser. Specialundersøgelser sendes dog til udvalgte eksterne laboratorier. Vejle Dyrehospital har desuden en særskilt tandbehandlingsafdeling, hvor dyrlæge Line Fruegaard Andreasen foretager stort set alt inden for moderne tandbehandlinger på hunde og katte samt kaniner.

I vores øjenafdeling foretager dyrlæge ; panalistdyrlæge Søren Lund Rasch undersøgelser og operationer vedrørende øjenlidelser hos hunde og katte.

Via vores medlemsskab af VetFamily har vi kunnet outsourse en lang række af de arbejdsopgaver som jo altid følger med det at være en privat virksomhed.

VetFamily er en frivillig kæde som har tilslutning fra over 100 dyrlægepraksis over hele Danmark. Mange danske dyrlæger som ligeledes er tilknyttet VetFamily har bidraget med artikler til den meget brugte kæledyrsportal www.netdyredoktor.dk , hvor kæledyrsejere kan finde information om sundhed og sygdomme hos dyr. Ligeledes kan du finde megen spændende  information på Vejle Dyrehospitals egen hjemmeside : www.vejle-dyrehospital.dk

Vejle Dyrehospital har et særdeles serviceorienteret team bestående af  5 dyrlæger , 5 autoriserede veterinærsygeplejersker , samt en bogholder.

Vejle Dyrehospital ligger på en større grund direkte ud til Horsensvejen som er en af de store indfaldsveje til Vejle by. Derfor er det nemt at finde vej til dyrehospitalet som desuden kan tilbyde gratis parkering.

Vejle Dyrehospital er desuden certificeret af Den Danske Dyrlægeforenings kvalitetssikringsordning : Iso-dyrlægen , der blandt andet har focus på kvalitet , kundetilfredshed og patientsikkerhed.

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn.