Vejle Dyrehospitals sundhedsordning – AniPlan

– er et abonnement, som giver frie konsultationer og gør det nemmere for dig at sikre det bedst mulige grundlag for, at din hund eller kat får et godt, langt og sundt liv, samtidig med at du får et bedre økonomisk overblik.

En AniPlan basispakke koster kun 200 kr. pr. måned for en hund eller en kat.

Forebyggende behandling af vores kæledyr er afgørende for, at de får et langt og sundt liv uden sygdom og skavanker. Årlige sundhedstjek, vaccinationer, blodprøver og eftersyn af tænder er blot nogle af de ting, man bør have fokus på. Forskning tyder på, at der er en klar sammenhæng mellem et dalende antal dyrlægebesøg og et stigende antal sygdomme, som kunne have været forebygget med korrekt og rettidig behandling. Det vil vi på Vejle Dyrehospital gerne ændre på, og derfor tilbyder vi nu AniPlan.

Med AniPlan giver vi dig de bedste muligheder for, at din hund eller kat får et langt og sundt liv. Du får endda mulighed for at sprede de udgifter, du har til forebyggende sundhed og pleje, i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Hvad giver AniPlan dig?

Du får en skræddersyet plan til dit kæledyr: AniPlan inkluderer bl.a. frie konsultationer, ½ årlige sundhedsundersøgelser, vaccinationer, negleklip, tandtjek og en årlig blodprøve. Derudover får du 20 % rabat på Vetpro foder, samt 10 % rabat på legetøj og tilbehør i vores petshop.

Når du har betalt for dit AniPlan abonnement, kan du i realiteten komme på Vejle Dyrehospital, så ofte du vil, uden at betale for dine konsultationer. Du skal således i forbindelse med et besøg kun betale for supplerende undersøgelser og behandlinger samt forbrug som materialer og medicin.

I tilfælde af sygdom, tilskadekomst eller andre behandlinger, som kræver udvidet medicinsk udredning, indlæggelse eller kirurgiske løsninger, vil du som AniPlan abonnementskunde – i forbindelse med en konsultation – altid kunne få et prisoverslag på et behandlings- og udredningsforløb.

Vejle Dyrehospital har både AniPlan til hund og kat. AniPlan er ikke en sygeforsikring, og du kan derfor med fordel yderligere tegne en sygeforsikring mod uforudsete sygdomme. Har du både Vejle Dyrehospitals AniPlan og en sygeforsikring, kan du således komme til dyrlæge når der er behov for det – samt selv ved alvorlig tilskadekomst og sygdom aldrig komme til at betale mere end sygeforsikringens selvrisiko. Du er dermed utroligt godt sikret imod uforudsete økonomiske udgifter.

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig og betaler første måneds ydelse på Vejle Dyrehospital, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice i din bank.

AniPlan betales forud og er bindende i mindst 6 måneder. Efter 6 måneder er opsigelsen løbende måned + 1 måned.

For yderligere information om Vejle Dyrehospitals sundhedsordning, er du velkommen til at kontakte os på 7582 1600 eller endnu bedre: Kom forbi os på klinikken, så vi kan give dig grundig og personlig information om AniPlan.

 

Vi glæder os til at se dig og dit kæledyr!

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn. Herunder Vejle Ø, Bredballe, Mølholm, Vinding, Urhøj, Søndermarken, Nørremarken, Fredericia, Horsens, Hedensted, Børkop, Kolding, Brejning, Jelling, Bredsten, Tørring, Daugård, Løsning.

Vi står altid til rådighed for dyreejere i hele Vejle og omegn.