Vejle Dyrehospital  var i flere årtier godkendt af Den Danske Dyrlægeforenings Hospitalsudvalg. Imidlertid har vi nu valgt at blive certificeret gennem Den Danske Dyrlægeforenings nye opdaterede kvalitetssikringsordning : ISO Dyrlægen. Det endelige certifikat blev givet efter ordningens ekstern audit gennem Det Norske Veritas.
ISO Dyrlægen er en frivillig certificeringsordning med fokus på kvalitet, effektivitet, patientsikkerhed og tryghed for dyreklinikker og dyrehospitaler. ISO-godkendelsen gives kun til dyrlægepraksis, der lever op til særlige kvalitetskrav og løbende bliver kontrolleret af eksterne eksperter. Ordningen udbydes af Den Danske Dyrlægeforening, Sektion vedr. Hund, Kat og Smådyr.
Vejle Dyrehospital  havde intern audit med besøg fra ISO-Dyrlægens kvalitetschef den 7. maj 2015, og er nu efter den endelige godkendelse blandt de 53 danske dyrehospitaler og dyreklinikker som har tilsluttet sig den nye kvalitetssikringsordning.
Læs mere om ISO Dyrlægen på adressen: iso-dyrlaegen.dk

.